Eat

Na śniadanie:
Batoniki zbożowe
Bezglutenowe placki ryżowe
Bezglutenowe placki z tahini, owocami letnimi i syropem pomarańczowym
Croque madame ze szparagami
Hummus
Kanapka klubowa
Kokosowy pudding chia
Sadzone na bekonie i bezglutenowe placki owsiane
Shakshouka
Tosty z guacamole i indykiem



Na obiad:
Zupy:
Krem z marchwi z imbirem
Krem z pieczonych papryk i pomidorów

Potrawy mięsne:
Carbonara
Klopsiki z potrawką paprykową
Stek wołowy z kukurydzą
Warzywne placki z wędzonym łososiem

 

Potrawy wege:
Domowy makaron
Kaszotto z pęczaku z fasolką i cukinią
Gryczane sakiewki z warzywami
Tagliatelle z oliwkowym pesto i pomidorkami

Na deser:
Ciasta:
Babka Wielkanocna I (bezglutenowa)
Czekoladowe ciasto z kaszy gryczanej
Karpatka (bezglutenowa i bezlaktozowa)
Leśny mech
Letni naked cake
Orkiszowe ciasto z rabarbarem i budyniem
Pavlova z malinami i jagodami
Piernik na ciemnym piwie
Róże karnawałowe
Sernik z bezą
Torta de Santiago
Ucierane z rabarbarem i truskawkami

Drożdżówki i ciastka:
Babeczki czekoladowe
Babeczki “kopiec kreta”
Drożdżówki z truskawkami i kruszonką
Rogaliki z ciasta topielca

Na zimno:
Mus czekoladowy

Napoje:
Aeropress
Chemex
Drip na lodzie
Mleko migdałowe
Koktajl pietruszkowy z kiwi
Koktajl pomidorowy